Det här med serier och filmer

Det finns så jäkla mycket serier och filmer nu och jag ska inte sticka under stolen med att det styr mitt liv en aning (mer än en aning). Så utan några konstigheter tänkte jag prasentera några som helt klart är värda att ge några, eller massa, timmar ur sitt liv!
 
7 Deadly sins

Detta är en dokumentärserie uppdelat i 7 delar, väldigt fyndigt, ett avsnitt för varje synd. Det jag tycker om med denna är att det inte finns någon berättarröst under de olika inslagen, det är inte vinklat på något sätt utan de som blir intervjuade får berätta sin historia utan någon som fördömmer dem samtidigt. Sen är den även väldigt vackert filmad, väldigt behagligt ljus och det är ju en kontrast till de ibland väldigt märkliga sakerna som tas upp i programet.
 
 
Spartacus
 
Jag vet inte hur verklighetsförankrad denna serie är ur ett historiskt perspektiv men det är lite som en historiebok på crack, alkohol och med en påse dagen efter piller i högsta hugg! Den påminner lite om Game of thrones på ett sätt förutom att det går bra för huvudkaraktären. Eller bra och bra, han dör inte efter en säsong. Serien handlar helt enkelt om en slav som blir gladiator och sen, ja, shit hits the fan så att säga. 
 
 
Dragrace
 
Detta är riktigt dragrace, inte en massa tråkiga bilar. Detta är fabulösa dragqueens som tävlar om att bli den bästa! Behöver jag ens säga något mer?!
 
 
Moon
 
Detta är en film som handlar om en man som varit på månen i 3 år, han ska snart tillbaka till jorden och återse sin familj men shit hits the fan. Det var ingen film som man efter 15 minuter visste hur den skulle sluta vilket gjorde att jag och Skräller pausade filmen minst tre gånger och försökte räkna ut hur allt hängde ihop vilket gjorde allt mycket roligare.
 
 
Så nu har ni lite att göra om ni får tråkigt som fan! 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp