Kungen behöver våra pengar!

Cp-Kungen, Nazist Silvia, Underbetts Viktoria, onödiga Philip och tutt Madde kan fan ta sig i röven! Jag fucking hatar kungafamiljen! "men så kan man ju inte säga de är ju människor med känslor" Låt mig då motivera varför jag tycker att denna familjen räknas till de lägsta av lägsta på vår moraliska stege.
 
Cp-Kungen: Han får flera miljoner om året för att existera och leka med en sax, dra några tal som han inte själv har skrivit för att han kan ju tydligen inte skriva. Han sitter där och "representerar sverige"...Vad fan är detta för skit? Inte nog med att vi redan betalar skatt för att betala hans semestrar, båtar och hus han vill ju ha mer! Jag kan tala om för herr Kungen och hans folk att jag har för fan inte mer pengar att ge så jag förstår inte vart dom pengarna skulle komma ifrån. Jag skulle helst vilja äta, inte betala för att kungen ska köpa bilar och shit!
 
Nazist Silvia: Det är så sjukt uppenbart att hon försöker tvätta bort sin pappas nazistiska stämpel. Silvia, taga ner! Inte en jävel bryr sig om dig och din Hitler Pappa. Vad jag bryr mig om är att skattepengar går till att du ska köra in botox i ditt ansikte vilket gör det stelt och sen kan ingen förstå vad du säger! 
 
Underbetts Viktoria: Jävla Viktoria och hennes jävla bröllop! Göteborg gav henne massa jävla glas i bröllops present, tänk vad många hungriga människor i Sverige skulle kunna äta för den summan de jävla glasen kostade! Jag tor inte att hon någonsin kommer att använda dom, NÅGONSIN! Vi betalade även för hennes jävla bröllop, ska någon betala för mitt bröllop? NÄ! "Men dom är ju faktiskt kungliga, det är ju inte samma sak" Men vet ni vad! Jag är människa dom är människor men dom har förmåner för att Silvia tryckte ut som ur sitt geggveck! Jag hoppas hon skäms! 
 
Men eftersom kungen vill ha mer pengar har jag nu skrivit ett brev till honom och bifogat 20 kr. Hoppas att detta hjälper honom i hans finansiella kris.
Allmänt | | Kommentera |
Upp