7 Days!

Det finns en skräckfilm jag stör mig på något så enormt! Det finns så många sätt att undvika att bli dödad av denna seriemördande slynan. Det är tjejen från the ring. Ni vet, hon som klättrar ut genom tv:n. Så jag har funderat på hur man kan undvika att bli mördad av henne. Så jag skriver åter igen en lista. Detta är i det fallet om man nu har sett den där jävla rullen, fått samtalet och du nu väntar på din död.
 
1. Stå inte som ett fån och stirra på din tv som slås på av sig själv! Va fan? Om din tv sätter igång helt spontant utan din hjälp, prova då att dra ut sladden om inte det funkar stå då inte som en efterbliven utter och tänk "Hur går de här ihop?" Det gör det inte! Vänd på klacken och spring!
 
2. Stå inte och stirra på din tv om den börjar läcka vatten! Jag vet inte vad du har för uppfattning om hur en TV ska fungera men den ska inte läcka vatten. Normala människor hade tänkt "Shit is going down!" Inte stått där och funderat om de ska ringa en rörmokare eller en tv-reperatör!
 
3. Montera din tv minst 1,5 meter upp på väggen. På detta sättet kommer tjejen trilla rakt ner i golvet och förhoppningsvis ger det dig lite tid att springa som ett djur! 
 
4. Skaffa en jätte liten TV. Köp en jätte liten tv, finns ju de som är 30 cm och mindre. När hon klättrar ut kommer hon vara jätte liten! Då kan du stampa på henne eller alternativt spola ner henne i toaletten och skicka tillbaka henne till avgrunden hon kom från.
 
5. Sätt en glasskiva framför TV:n. På detta sättet så krockar hon och slår i huvudet när hon klättrar ut. Föreställ dig hennes min när hennes plan inte fungerar! "Men..det funkar ju alltid!" HAHA då kan hon vara förvånad och ful den lilla slynan!
Allmänt | | En kommentar |
Upp