När världen är mörk kall och hård

Ibland känns det som att ens hela existens är helt värdelös och världen är ett enda stort avfallshål och folk bara häller ner skit där i. Ibland så vet man inte vad man ska ta sig till med alla dessa idioter som springer omkring på jordens yta och alla de där jobbiga känslorna, den där dieten som man aldrig kan hålla fast vid, den där cigen man inte kan låta bli att röka, de där träningskortet som man aldrig skaffar och dom där människorna som är helt perfekta att man bara vill spy på dom. Alla har sina egna sätt att ta itu med de mörka som hela tiden gör sig påmind och får en att må dåligt. Om du inte har hittat något bra sätt att bli av med dessa känslor kan jag ju ge lite tips på vad jag brukar göra! 
 
1. Ta på dig sköna kläder och ställ dig framför den största spegeln du hittar. Slå på den mest löjliga och gladaste låt du kan hitta. Slappna sedan av i din överkropp och speciellt armarna sen börjar du hoppa som ett psyk! Hoppa höger, vänster, på ett ben. Titta på dig själv medan du gör de här och jag lovar att du inte kan låta bli att dra på mungiporna och om du mot all förmodan inte skulle bli gladare så kan du ju trösta dig med att du kommer sova som en bebis av utmattningen! 
 
2. Gråt ut de! Men inte på ett "Mitt-liv-är-så-sorgligt" sätt utan mer på ett glatt sätt! Kolla på amerikanska soldater som kommer hem till sina familjer efter att ha varit i långt-bort-istan. Det är så fint att man inte kan låta bli att gråta! Sen efter man har suttit och lipat i ungefär en timme känns allt mycket bättre!
 
3. Sätt dig i ditt badkar eller dusch och tvåla in dig med massa tvål och sedan glider du bara omkring där som en liten ål! Det är väldigt befriande! Om man vill kan man leka att man är en ödla, fisk eller en orm och så kan man väsa lite så att det är autentiskt. 
 
Om inget av detta skulle funka så finns det bara ett sätt att ta itu med dina problem och det är att lägga sig på golvet och stirra rakt ut i luften men det är inte lika roligt som att tillexempel åla omkring i tvål. Jag lovar! Så gör något löjligt och något konstigt när du är ledsen. Tänk att det inte är så illa och att vad det än är kommer det att bli bättre! Så dansa, klä ut dig, måla dig grön eller lär dig dansa till Single Ladies. Imorgon är en ny dag och den kan vara bättre än idag men det väljer man själv.
 
 
Allmänt | |
#1 - - Skrället:

Toppen! Det är omöjligt att vara ledsen så länge man försöker vara glad.

Svar: Precis:3
Bob Andersson

Upp