Ordet hora får inte hjulen att gå framåt

Vad är det med dagens samhälle? Denna jävla dubbelmoral som cirkulerar, missförstå mig inte nu, jag är en jävel på många saker när det kommer till dubbelmoral men jag står för det, många gör dock inte det. Jag är så trött på kvinnor som pratar om en jämställd värld men klankar ner på andra kvinnor. Många kastar ur sig de mest vidriga sakerna om tex cyrus. "hon var ju naken!" "Hon twerkade och hade tungan utanför SAMTIDIGT som hon hade på sig en tight hudfärgad dräkt!" "Men gud så förfärligt, vad ska vi ta oss till med folk som har på sig lite kläder, dom är ju sånna horor." Ja, fast nej. Alltså vad i hela friden spelar det för roll? Jag tror knappast att någon knuffade upp fröken Cyrus på scenen efter att de väst "om du inte twerkar nu så kommer jag mörda dig!" i hennes öra. Jag tror knappast att någon limade dit henne på en wreckingball och skrek "MIMA, ANNARS DÖDAR VI DIN FAMILJ". Mest troligt var detta något hon tog ställning till själv. Man ser ju inte ens skruttan för i helvete! Vad är de ens att bli upprörd över!
 
Vissa kan tycka att hon objektiferar sig själv, hon hänger ut sig själv, hon drar ner kvinnor som står upp för jämställdheten med sig i sin mörka nakna avgrund. Men om en man hade suttit naken på en boll och inte visat kuken i en musikvideo hade det inte varit något mer med det. Men när det är en kvinna som kastar kläderna blir det ett sådant jävla stohej! Vart fan är jämställdheten i det? Vart fan är jämställdheten i att en kvinna inte får ta ett eget beslut om att vara naken i en musikvideo utan att hon besudlar sig själv och alla världens kvinnor. "Men tänk på barnen!! De kan se detta och vilja vara nakna och twerka! De kanske tror att detta är det enda sättet att bli älskade på!" Ursäkta mig ansvarslösa föräldrar, men det är inte Cyrus uppgift att uppfostra dina barn. Om du väljer att sätta din unge framför tv:n medans du pratar med din vännina Bettan i 2 timmar istället för att umgås med dina barn är det helt ditt eget ansvar om din unge vill vara naken resten av sitt liv!
 
Visste du att ca 48 kvinnor blir våldtagna i Kongo varje timme. Men varför prata om det? De är ju ett riktigt problem som är obehagligt. Det är väll bättre att prata om folk som inte har kläder på sig. Då blir det mycket bekvämare för alla. Om vi nu kämpar mot en mer jämnställd värld tillsammans ska vi då kalla andra kvinnor för horor när de är lättklädda? Vart kommer vi då? Tror folk att Jämstäldhetens väg är den som är innanför ramen av vad som är accepterat av en kvinna att göra? Är det så vi kommer någonstans med denna feministiska kampanj? När vi kallar tjejer utan kläder för horor.
 
 
 
Allmänt | Cyrus, jämställdhet, kvinnor, naken | |
#1 - - Felin:

Bob, du är så jävla klok!!

Svar: ååh tack:3
Bob Andersson

Upp